Tools

 

Action speaks louder then words

Co-creation is much more work than just writing a plan

                                                       

Your Flying Colors biedt bij alle coaching- en trainingsprojecten, verschillende effectieve tools aan. Deze tools zijn met zorg uitgekozen om aan te sluiten bij de noden en doelstellingen van de klant, waardoor er en een op maat gemaakte coaching of training kan worden voorgesteld.

Alle tools hebben als gemeenschappelijk factoren:

  • Innovatief
  • Visueel
  • Interactief
  • Verrassend
  • Overzichtelijk
  • Inzicht en structuur
  • Begrip en (werk)sfeer verbeterend

 

Voor meer info over het gebruik van de tools en/ of voor een offerte op te vragen. Contacteer ons via de contactpagina.


Point Of You Tools

De verrassende inspirerende spellen van Points of You, opent wereldwijd harten, het creatief proces en communicatie en is zeer geschikt voor zowel persoonlijke ontwikkeling als In-Company coachting & trainingen. Werken met een van de drie verschillende spellen, zorgt voor nieuwe inzichten, nieuwe ideeën en nieuwe ontwikkeling.


Canvas- Modellen  generation van Alex Ostenwalder

De canvas modellen ontwikkeld door de Zwitserse bedrijfswetenschapper zijn wereld bekend om de eenvoudige overzichtelijk karakter van de tools . Beide modellen (Business Model Canvas en de Value Proposition Design) nodigt de klant uit om stapsgewijs zijn bedrijf uit te breiden of om een idee in een volledig businessplan te ontwikkelen.

Canvas Business model

 

Value Propostion Canvas


De tools van de Roos van Leary

De roos van Leary is een interactief model ontwikkeld uit een psychologisch onderzoek naar de werking van gedrag tussen mensen. De roos is een grafische weergave van het uitgangspunt dat bepaald gedrag ander gedrag oproept.

Met de interactieve vloermat en het spel kan men aan de hand van casussen binnen een team, verschillende reële (werk) scenario’s naspelen. De cursisten worden zich meer bewust wat hun “kerngedrag” teweegbrengt binnen een team of individu en ziet ook wat dit gedrag voor een “tegengedrag” oproept. Door op verschillende tegels van de vloermat te gaan staan en verschillende scenario’s na te spelen, leert de cursist ook andere gedragstechnieken kennen. Een zeer leerrijke tool om menselijk gedrag zichtbaarder te maken en de verschillende dynamiek binnen een team of werkvloer


Innovate or Dinosaur

 Binnenkort (1 december 2018)  ook in onze toolbox:

De innovatie-spellen Innovate or Dinosaur.  Deze spellen hebben onlangs de tweede prijs gewonnen bij de Business Excellence Game Award en zijn zeer effectief te gebruiken bij innovatieproces of de ontwikkelfase van product of dienst. De spellen  bieden een echte meerwaarde in het begeleiden van het “out of the box” denken en  zijn inzetbaar in de verschillende takken/ niveaus van uw bedrijf.

 

 

 

 

© 2018-2019 Your Flying Colors